Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verstandelijk gehandicaptenzorg

Bij Zorg-ID ondersteunen we zorgvragers in alle levensfasen. We hebben aandacht voor hun kwetsbaarheid. We vinden het belangrijk dat de persoon waar ik mee werk centraal staat en dat de zorgvrager zelf de regie heeft, nemen alleen dingen over indien dit nodig is.

Persoonlijke vaardigheden

Het behoud en groei van persoonlijke vaardigheden is belangrijk en geeft zelfvoldoening. Duidelijkheid, rust en structuur geven is de basis van de begeleiding die wij bieden. We zien de manier van begeleiden als een kleurplaat. De cliënt en afspraken zijn de zwarte lijnen en de manier van begeleiding als de kleuren die je geeft aan de kleurplaat. Samen kunnen we er een mooie dag van maken, samen 100%. 

Ondersteuning

     • Ondersteunen van het team bij tekorten in het rooster 
     • Crisiszorg, intensieve zorg en begeleiding
     • Antwoorden vinden op complexe zorgvragen

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren