Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Zorg-ID staat voor persoonlijke betrokkenheid

Ik ben Michael Lovink, zorgondernemer en eigenaar van Zorg-ID en Lovink Zorgkompas.

''Ík sla een brug tussen mensen, door ze te matchen en verbinden''

Zorg-ID biedt als servicebureau verschillende diensten, voor instellingen en zzp'ers. 

Ik geloof dat werken in de zorg vanuit passie een vereiste is om een toegevoegde waarde te kunnen leveren op de plek waar mensen van Zorg-ID ingezet worden.

 

Ik verdien het vertrouwen van de persoon. Door mijn persoonlijke betrokkenheid, inzet, kennis en ervaring.

Michael Lovink over Zorg-ID

Ik heb een heldere visie over goede zorg. Hierin staat de persoon centraal en niet zijn gedrag. Ik werk met mensen vanuit gelijkwaardigheid. Ondersteun henzelf de regie te hebben over het leven en de invulling daarvan.

Mogelijkheden

Ik kijk naar de gezonde kant van mensen en denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ik ga op zoek naar de vraag die schuil gaat achter het gedrag, zonder dat ik het gedrag veroordeel. Mensen zijn meer, dan gedrag alleen. Met het doorbreken van patronen, laat ik zien dat het ook anders kan.

Betrokken bij levensgeluk

Ik voel me betrokken bij het levensgeluk van de mensen waar ik mee werk. Het is belangrijk om oog en oor te hebben voor de familie en het persoonlijk netwerk. Ik sta naast hen en ga voor een duurzame relatie.

Contact

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren