Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Psychiatrie

Er zijn momenten dat het je te veel wordt, je hoofd loopt over met allerlei dingen. Ons hele leven zijn we bezig met ons rugzakje te vullen met ervaringen, positief en negatief. Het is eigen aan de mens, om door negatieve ervaringen, een muur om zich heen te bouwen. Dan ben je bezig je af te sluiten voor de wereld om je heen. Dingen gaan je minder raken. Je doet afstand van jezelf en je raakt geïsoleerd. 

Een vol glas

Zie je hersenen als een glas met water en de dingen die je mee maakt als waterdruppels. Elke dag druppelt het glas voller en voller. Het gaat goed tot het glas vol is. Dan is het punt bereikt waarop je mogelijk jezelf gaat verliezen.

Ondersteuning

Ik ondersteun je bij het legen van het glas, met de negatieve ervaringen. Ik laat je inzien dat er mogelijkheden zijn om het glas vooral met positieve ervaringen te vullen. Dit zal je beter in balans brengen en dat zie je terug in je gedrag.

Neem contact opvoor meer informatie

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren